GINOP-5.3.12

Projekt száma:: GINOP-5.3.12-19-2020-00209
Projekt címe: Kapacitás bővülés létszám gyarapodással a Rózsa Plusz Kft.-ben
Támogatás vissza nem térítendő összege: 38 640 000 Ft
Megvalósítás kezdete: 2020.12.01.

Projekt leírása:
Társaságunk a Rózsa Plusz Kft. 2003-ban alakult, alaptevékenysége az éttermi vendéglátás.  Elmondható, hogy évről évre nő a létszámunk, az eredményünk is évek óta pozitív. Alkalmazottjaink között több szakképzett munkaerő van, ezek elsősorban a szakácsok és a felszolgálók. Mellettük természetesen vannak az étel előkészítésben is aktívan részvevő kollégáink, valamint az ételt a mai kornak megfelelően házhoz is visszük, ezekhez futárokat foglalkoztatva.

Társaságunk 2020.10.16-án felvette telephelyének a Kiskunhalas, Bethlen Gábor tér 7/D. hrsz. szám alatti ingatlant. Erre azért volt szükség, mivel ez Kiskunhalas városközpontjába található és itt üzletileg kedvezőbb nyitni egy éttermet, mint a korábban megadott megvalósítási helyszín alatt. Nagy vendégtér kialakítása mellett nagy helyet tud biztosítani a konyhának is. A mai kor rohanó világ! Ez egy vállalkozásunknak kedvez, mert sajnos az embereknek egyre kevesebb idejük jut az étkezésre. A pizza gyorsan készen van, ezért kevesebb időt kell fordítani az evésre.

Ebbe a részlegbe tervezzük a foglalkoztatását 2 szakácsnak, akik elkészítik az ételt, 4 felszolgáló, 2 konyhai előkészítő, valamint 2 fő, aki házhoz is szállítja a mini pizzát. Mind a 10 foglalkoztatott heti 40 órás teljes munkaidőben kerülne foglalkoztatásra.

Bízunk benne, hogy rentábilis lesz tevékenységünk, így ez olyan kereslet generál, hogy ezzel eredményességünk, árbevételünk megnő.