Pályázati információk

Rózsa Plusz Kft.
6400 Kiskunhalas, Kőrösi út 8.

SZERZŐDÉS SZÁMA: GINOP-5.3.12-19-2020-00209
SZERZŐDÉS CÍME: Kapacitás bővülés létszám gyarapodással a Rózsa Plusz Kft.-ben
ELNYERT TÁMOGATÁS: 38 640 000 Ft azaz harmincnyolcmillió-hatszáznegyvenezer Forint
TELJES KÖLTSÉGVETÉS: 55 200 000 Ft, azaz ötvenötmillió-kétszázezer Forint
TÁMOGATÁS INTENZITÁSA: 70%

BESZÁMOLÓ A 2020.12.01-ÉN ELINDULT PROJEKTRŐL

Társaságunk 2020.01.30-án beadott pályázatunkra 2020.05.06-n sikeresen megérkezett a támogatói okirat. A projekt végrehajtását 2020.12.01-én kezdtük meg a vállalt 10 fő foglalkoztatásának megkezdésével.

Társaságunk a Rózsa Plusz Kft. 2003-ban alakult alaptevékenysége az éttermi vendéglátás. Konkrétabban a Kiskőrösön a Petőfi ház mellett egy pizzériát üzemeltetünk. Ez a vendéglátóhely már a városban egy meghatározó étteremmé nőtte ki magát. Kezdetben egy bérleményben működtünk, majd sikerült ez az ingatlant meg is vásárolnunk, ezt követően néhány éve teljes átalakítás mellett felújítottuk mind a vendégtért, mind pedig a konyhát, és a kiszolgáló részeket is. Elmondható, hogy évről évre nő a létszámunk, az eredményünk is évek óta pozitív. Alkalmazottjaink között több szakképzett munkaerő van, ezek elsősorban a szakácsok és a felszolgálók. Mellettük természetesen vannak az étel előkészítésben is aktívan részvevő kollégáink, valamint az ételt a mai kornak megfelelően házhoz is visszük, ezekhez futárokat foglalkoztatva. Társaságunkat ügyvezetőnk testvérével alapította, majd 2008-ban kivásárlásra került. Azóta a tulajdonosi szerkezet változatlan, az ügyvezető váltás nem történt. Társaságunk Kiskunhalason is szerette volna megvetni a lábát és ehhez nyújtott nagy segítséget ez a pályázati lehetőség. Így végül is Kiskunhalas főterén sikerül nyitni egy újabb pizzériát, amely most már elmondható, hogy jó döntésnek minősült. Itt került foglalkoztatásra a pályázat keretében vállalt 10 fő. Sajnos elég sok mozgás volt az állományi létszámban, de összességében elmondható, hogy sikerült teljesíteni a vállalásokat, hiszen mindig tudtuk pótolni a kieső létszámot. Így vállalkozásunk 2023 év végére eljutott a pályázat végrehajtásának végére.


A kedvezményezett neve: RÓZSA PLUSZ Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
A projekt címe: Ingatlan és technológiai fejlesztés a Rózsa Plusz Kft.-nél
Projekt azonosítószáma: GINOP_PLUSZ-1.2.3-21-2022-02217
Megvalósítás helyszíne: 6400 Kiskunhalas, Bethlen Gábor tér 7/D.
A szerződött támogatás összege: 21 601 580 Ft
Támogatás intenzitása: 70%
A projekt megvalósításának kezdete: 2022.06.01.
A projekt fizikai befejezési dátuma: 2024.02.22.

A projekt tartalmának bemutatása:

Társaságunk a Rózsa Plusz Kft. fő tevékenysége az éttermi vendéglátás. Kiskőrösi pizzériánk mellett, a kiskunhalasi éttermünk is nagy népszerűségnek örvend a pizzakülönlegességeinknek hála. Folyamatosan fejlesztünk, igyekszünk éttermeinket a lehető megmodernebben felszerelni, mind a vendégek, mind az alkalmazottak számára. Jelen beruházás keretében a kiskunhalasi éttermünkben korszerűsítjük fűtésrendszerünket, ezzel is a vendégek kényelmét szolgálva. A projekt keretében beszerzésre kerül egy egyedi gyártású pizzatölcsér készítő gép, mivel egyik népszerű különlegességünk a pizzatölcsér. A Bethlen Gábor téri éttermünkre tervezünk megújuló energia felhasználása céljából napelemeket telepíteni, ezzel is törekedve a környezettudatos energiafelhasználásra. A projekt keretében egy modern vállalatirányítási rendszer is beszerzésre kerül, valamint üzleti felhőszolgáltatást is igénybe veszünk.